Через COVID-19 Зеленський закликав ретельно перевіряти магазини, ринки і транспорт

Читать на русском
Зеленський зібрав Кабмін і правоохоронні відомства на селекторну нараду щодо COVID-19. Ймовірне  посилення контролю заходів адаптивного карантину.

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 13 червня,зібрав Кабмін і правоохоронні відомства на селекторну нараду щодо COVID-19.

«Уже третю добу в нас значно вища кількість лабораторно підтверджених випадків зараження. Я просив визначити причину й очікую від вас прогнозів та рішень», – сказав Володимир Зеленський.

100 днів коронавірусу в Україні: динаміка захворюваності та етапи запровадження карантинуРівно сто днів тому в Україні був зареєстрований перший випадок інфікування коронавірусом.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначив, що занепокоєння викликає підвищена кількість шпиталізованих з ознаками коронавірусної інфекції, число пневмоній та збільшення виявлених випадків зараження.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і запропонував визначитися з моделлю посилення контролю заходів адаптивного карантину.

«Треба ретельно перевіряти магазини, ринки, громадський транспорт – місця, де можуть бути скупчення людей. Відповідальність за ці скупчення – на закладах та платформах, які мають забезпечити безпеку, прописану Кабінетом міністрів», – додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, в Україні через ситуацію з коронавірусів скасували пробне ЗНО і заборонили відкривати кінотеатри.

В Україні за минулу добу COVID-19 підтвердили у 753 осіб. Це новий антирекорд з початку пандемії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: