Резніков пояснив, чому здав тест на COVID-19

Читать на русском
Резніков здав тест на COVID-19 після робочого візиту до Парижа та очікує результатів. Він спростував, дані ЗМІ, про спалах коронавірусу в Офісі президента.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков пройшов тест на COVID-19 після одноденного робочого візиту до Парижа та очікує результатів.

«Я просто здав тест добровільно після відрядження. Чекаю на офіційний результат», — розповів він НВ, коментуючи повідомлення про те, що він та інші члени української делегації заразилися коронавірусом.

Олексій РезніковМіністр оборони України

Раніше ЗМІ повідомляли, що COVID-19 виявили у віцепрем'єра Олексія Резнікова та радника президента України Руслана Демченка.

12 червня вони були на переговорах з радником президента Франції в Парижі. До складу української делегації, яку очолив Олексій Резніков, також увійшли міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, керівник Офісу президента Андрій Єрмак та інші офіційні особи.

Того ж дня стало відомо, що дружина президента Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на COVID-19.

Президент Володимир Зеленський і діти також пройшли тестування, їхні результати негативні.

«Слово і діло» пропонує подивитися динаміку захворюваності на коронавірус в Україні та згадати етапи запровадження заходів безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: