Суд знову взяв під варту Кожару

Читать на русском
Київський апеляційний суд схвалив рішення знову взяти під варту колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару.
Леонид Кожара | Facebook

Київський апеляційний суд схвалив рішення знову взяти під варту колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару. Його підозрюють у вбивстві колишнього власника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Про це повідомляє пресслужба суду у четвер, 11 червня.

Колегія суддів розглянула апеляцію, подану прокурором на постанову Шевченківського районного суду Києва, якою задоволено частково клопотання слідчого Національної поліції в Київській області.

Кожарі продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 липня 2020 року з можливістю виходу під заставу в розмірі 2 млн 102 тисячі гривень. Він був заарештований в залі суду.

Нагадаємо, 25 березня співробітники поліції затримали Леоніда Кожару за підозрою у вбивстві Сергія Старицького. Спочатку воно розслідувалося як самогубство. Інцидент стався в будинку Кожари в селі Чайки, в момент пострілу колишній міністр і його дружина нібито знаходилися в інших кімнатах.

На суді дружина Кожари заявила про свою причетність до вбивства Старицького. Вона нібито намагалася відібрати у нього пістолет. Після чого Марині Козерод повідомили про підозру за завідомо неправдиві показання в справі. 15 квітня суд відпустив її під особисте зобов'язання.

Відзначимо, що 21 травня стало відомо, що Леонід Кожара вийшов з СІЗО, внісши заставу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: