Справа Кожари: на одязі дружини ексміністра знайшли сліди від пострілу

Читать на русском
За даними журналістів, після смерті Старицького одяг Леоніда Кожари та його дружини Марини Козерод віддали на експертизу.

На одязі дружини ексміністра Леоніда Кожари експертиза виявила сліди від пострілу.

Про це повідомляє «Слідство.Інфо» у вівторок, 31 березня.

Кожара був заарештований за підозрою у вбивстві колишнього гендиректора телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

За даними журналістів, після смерті Старицького одяг Леоніда Кожари та його дружини Марини Козерод віддали на експертизу. У висновках експертів значиться, що на одязі й тілі Кожари не знайшли ні слідів крові Старицького, ні слідів від пострілу.

Водночас на спортивній кофті, в яку в день вбивства була одягнена Козерод, експерти виявили дифеніламін, який може свідчити про наявність слідів від пострілу. Журналісти зв'язалися з прокурором у цій справі, який відмовився відповідати усно на питання.

«Слідство.Інфо» зв'язувалося з Мариною Козерод напередодні затримання її чоловіка. Однак жінка не захотіла спілкуватися і пояснити, як на її одязі в той вечір з'явилися сліди від пострілу. При цьому вже після затримання Кожари її показання змінилися.

За даними джерел, суд допитував її в закритому режимі. У нових свідченнях Козерод вказує, що коли її чоловік був на другому поверсі, Старицький нібито дістав із шухляди пістолет і хотів вийти на вулицю постріляти. Козерод намагалася його зупинити і хапала за руки, нібито цієї миті й стався постріл.

Раніше адвокати Кожари заявили, що його дружина зізналася у випадковому вбивстві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: