Німеччина застерігає від поїздок до України до кінця серпня

Читать на русском
Влада Німеччини закликала утриматися від поїздок до України та ще понад 160 країн за межами ЄС до кінця літа у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Влада Німеччини закликала утриматися від поїздок до України та ще понад 160 країн за межами ЄС до кінця літа у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Рішення про продовження терміну дії застереження до 31 серпня було ухвалено урядом країни в середу, 10 червня.

Проте можливі винятки для країн, де обмежувальні заходи призвели до істотного стримування коронавірусу. При цьому будуть враховуватися статистика щодо інфікованих, ефективність системи охорони здоров'я, правила гігієни, можливості репатріації та заходи безпеки для туристів.

Минулого тижня уряд ФРН скасував застереження щодо 31 європейської країни, у тому числі 26 країн ЄС, Великої Британії, а також Ісландії, Норвегії, Швейцарії та Ліхтенштейну.

Для 29 із цих держав застереження скасовується з 15 червня, а для Іспанії та Норвегії - пізніше, оскільки в цих країнах все ще діють обмеження на в'їзд.

Раніше влада Німеччини продовжила дію режиму соціального дистанціювання в країні до 29 червня. Обмеження на соціальні контакти запроваджені для запобігання поширенню коронавірусу.

Також у Німеччині відбулися протести проти карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: