У Німеччині продовжили режим соціального дистанціювання до 29 червня

Читать на русском
Влада Німеччини продовжила дію режиму соціального дистанціювання в країні до 29 червня. Обмеження на соціальні контакти введені для запобігання поширенню коронавірусу.

Влада Німеччини продовжила дію режиму соціального дистанціювання до 29 червня.

Відповідне рішення ухвалив Федеральний уряд країни, повідомляє AFP.

Обмеження на соціальні контакти введені для запобігання поширенню коронавірусу. Вони передбачають дотримання фізичної дистанції в 1,5 метра, а також масковий режим в громадських місцях.

Напередодні уряд і влада федеральних земель Німеччини досягли домовленостей щодо поступового зняття карантинних заходів, які допомогли найбільш густонаселеній країні Європи пережити епідемію з відносно низьким числом жертв.

За даними Інституту імені Роберта Коха, в Німеччині зареєстровано понад 179 тисяч випадків коронавірусу. Від COVID-19 померли 8302 людини.

Нагадаємо, станом на ранок вівторка, 26 травня в Україні підтверджено 21 584 випадки COVID-19, з них 7575 одужали, 644 померли.

Як відомо, на ранок 26 травня у світі зафіксовано 5 млн 495 тис. 061 інфікованих коронавірусом. Загальна кількість померлих від інфекції складає 346 232 особи. Одужали 2,2 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: