В Україні розробили санітайзер за рекомендаціями ВООЗ

Читать на русском
Фармацевтична компанія «Дарниця» розпочала виробництво нового санітайзеру, розробленого за рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Фармацевтична компанія «Дарниця» розпочала виробництво нового санітайзеру, розробленого за рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Про це повідомляє пресслужба компанії у вівторок, 9 червня.

«Антисептик входять до арсеналу засобів індивідуального захисту і є ефективним інструментом уповільнення поширення COVID-19. Тому «Дарниця» розробила рецептуру безпечного і ефективного дезинфікуючого розчину Darsept. Важливо, що рецептура враховує рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я. Якість і безпека для нас є принциповими, тому для виробництва Darsept ми використовуємо реактиви фармакопійної якості», - розповів Дмитро Шимків, голова ради директорів Darnitsa Group.

Відзначається, що для запобігання негативному впливу на шкіру рук до складу антисептика входить декспантенол, який живить зовнішній шар шкіри, збільшує відновні властивості тканин і запобігає появі сухості.

Darsept призначений для застосування в побуті, закладах охорони здоров'я та громадського харчування, в умовах промислових підприємств.

Антисептик вже отримав схвалення державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Розпочато виробництво.

Нагадаємо, Аваков просить 2,5 мільярда для МВС з Фонду боротьби з коронавірусом.

Також відзначимо, станом на ранок 9 червня в Україні зафіксовано 27 856 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: