Карантинні КПП встановлюють у двох селах на Одещині

Читать на русском
В Одеській області у селах Криничне та Дмитрівка Болградського району встановлюють карантинні контрольно-пропускні пункти через збільшення кількості хворих на коронавірус.

В Одеській області у селах Криничне та Дмитрівка Болградського району встановлюють карантинні контрольно-пропускні пункти через збільшення кількості хворих на коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба Болградської РДА у Facebook.

«У зв’язку зі збільшенням хворих на коронавірус (на коронавірусну хворобу COVID-19 - ред.) у Болградському районі, 5 червня 2020 року комісією Одеської ОДА проведено перевірку медичних закладів району та ознайомлення з епідеміологічною ситуацією населених пунктів Дмитрівка та Криничне. З метою запобігання поширенню... хвороби СОVID-19... та з урахуванням епідемічної ситуації... сільським головам населених пунктів Дмитрівка та Криничне доручено з 09 червня визначити місця дислокації двох контрольно-пропускних пунктів (карантинних постів), запровадити особливий режим в’їзду та виїзду у села та організувати їх роботу, а також забезпечити їх засобами індивідуального захисту, гарячим харчуванням тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Болградському районі зареєстровано 34 випадки захворювання на СОVID-19, у зв’язку з цим прийнято рішення заборонити у районі діяльність закладів культури, здійснення міжобласних пасажирських перевезень автомобільним транспортом, шлях проходження яких пролягає через територію Болградського району, роботу закладів загальної середньої освіти, які здійснюють підготовку пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році відповідно до затвердженої мережі пунктів тестування області, зокрема пробного тестування.

Нагадаємо, станом на ранок понеділка, 8 червня, кількість хворих на коронавірус в світі перевищила 7 мільйонів осіб.

В Україні з початку пандемії вже підтвердили 27 462 випадків коронавірусу. За останню добу - 463 нових випадки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: