«Укрзалізниця» припиняє продаж квитків до Слов’янська

Читать на русском
Укрзалізниця з 6 червня призупиняє продаж квитків до Слов’янська та скасовує зупинку через посилення карантинних заходів у місті.

«Укрзалізниця» з 6 червня призупиняє продаж квитків до Слов’янська та скасовує зупинку через посилення карантинних заходів у місті.

Про це інформує пресслужба перевізника.

«Укрзалізниця» з 6 червня тимчасово скасовує зупинку поїздів далекого та приміського сполучення по станції Слов’янськ та припинить продаж квитків з призначенням до цього міста. Вимушений захід продиктований рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної державної адміністрації», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі зупинку на станції Слов’янськ роблять поїзди далекого сполучення № 1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, № 712/711 Київ — Костянтинівка та № 126/125 Київ — Костянтинівка.

Пасажирам буде запропоновано проїзд до станції Краматорськ або повернення повної вартості квитків.

Крім того, приміські поїзди № 6018 Фенольна — Лиман, № 6225 Святогірськ — Краматорськ, № 6002 Слов’янськ — Святогірськ, № 6208Слов’янськ — Курдюмівка, № 6231 Святогірськ — Фенольна, № 6244 Фенольна — Близнюки, № 6251 Близнюки — Фенольна, № 6072 Фенольна — Слов’янськ, № 6004 Костянтинiвка — Лиман, № 6249 Лиман — Фенольна, № 6219 Лиман — Близнюки не будуть робити зупинки по станціях Шпичкине, Слов’янськ, Ім.Кожушко, Слав.курорт, Шидловська.

«У разі ухвалення в подальшому відповідних рішень вказаної комісії буде поновлено зупинку по станції Слов’янськ та продаж квитків призначенням до цього населеного пункту», — додали в Укрзалізниці.

Нагадаємо, у Слов’янську Донецької області зафіксували спалах коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: