У «Борисполі» назвали нові правила роботи аеропорту

Читать на русском
З 5 червня в Україні поновлюються внутрішні авіаперевезення. При цьому робота аеропорту «Бориспіль» буде організована з певними обмеженнями.

З 5 червня в Україні поновлюються внутрішні авіаперевезення. При цьому робота аеропорту «Бориспіль» буде організована з певними обмеженнями.

Про це повідомили в пресслужбі аеропорту «Бориспіль».

Відпочинок біля моря за кордоном: чому не варто чекати гарячих турівВідродження організованого масового туризму очікується в липні. Першими іноземних туристів почнуть приймати Туреччина, Греція та Кіпр, а потім підтягнуться Єгипет і Арабські Емірати.

Відзначається, що всі внутрішні рейси будуть обслуговуватися в терміналі D. Вже 5 червня через аеропорт буде здійснено два рейси - Київ-Дніпро та Київ-Одеса.

«Вхід до терміналу дозволений тільки пасажирам із посадковим талоном або квитком, в медичних масках або респіраторах. Ті люди, які проводжають, до термінал не допускатимуться», - відзначили в аеропорту.

Також на в'їзді на територію аеропорту працюватимуть контрольно-пропускні пункти поліції, де буде проводитися температурний скринінг.

«Просимо пасажирів звертати увагу і дотримуватися знаків дорожнього руху і з запасом планувати свій час на дорогу в аеропорт - можливі пробки», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, МАУ з 5 червня відновлює регулярний рейс Київ-Одеса.

Також відзначимо, через коронакризу МАУ скоротила 900 співробітників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: