У ЗСУ ще 10 осіб підхопили коронавірус

Читать на русском
У Збройних силах України знову виявили нові випадки COVID-19. На сьогодні хворіє 124 людини.

У Збройних силах України за станом на ранок 2 червня виявлено 10 нових випадків захворювання на COVID-19. За добу одужали чотири людини.

Про це повідомило командування Медичних сил ЗСУ в Facebook.

Невидимий ворог: чи зможе армія встояти перед коронавірусомАрмійська дисципліна повинна допомогти Збройним силам України уникнути епідемії коронавірусу.

«Станом на 10:00 в Збройних силах України хворіє 124 людини гострою респіраторною хворобою COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 115 осіб, летальних випадків - 4», - йдеться в повідомленні.

За добу було виявлено десять нових випадків - дві людини госпіталізовані в Рівному і Харкові. Ще вісім осіб (Київська, Рівненська і Закарпатська області) знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби.

Стан здоров'я військових задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання. На самоізоляції знаходиться 448 осіб, додалив пресцентрі.

Нагадаємо, 30 травня в ЗСУ був зафіксований четвертий летальний випадок від коронавірусу. Помер співробітник ЗСУ в Чернівецькій області.

Всього в Україні зафіксували 24 340 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: