У ЗСУ зафіксована ще одна смерть від коронавірусу

Читать на русском
У ЗСУ станом на ранок 31 травня зафіксована четверта смерть від коронавірусу, підтверджено ще 12 нових випадків захворювання.

У ЗСУ станом на ранок 31 травня зафіксована четверта смерть від коронавірусу, підтверджено ще 12 нових випадків захворювання.

Про це в неділю повідомило командування медичних сил ЗСУ.

Зазначено, що напередодні помер співробітник ЗСУ в Чернівецькій області. Він хворів із 22 травня і лікувався вдома під наглядом медиків. Через п'ять днів чоловік у зв'язку з погіршенням стану здоров'я звернувся до лікарні, де йому провели рентгенографію органів грудної клітини. Хворий був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом «негоспітальна двобічна пневмонія». Йому призначили лікування, і зробили ПЛР-тест, позитивний результат якого отримали 28 травня.

«Військового перевели до палати інтенсивної терапії інфекційного відділення. 30 травня його стан погіршився, реанімаційна бригада намагалася врятувати його, проте у пацієнта зупинилося серце. За наявною інформацією, у чоловіка були також два супутніх захворювання», - йдеться в повідомленні.

Що стосується нових випадків зараження, то 10 осіб заразилися в Київській області, і по одному в Харківській і Житомирській областях. Їх стан задовільний.

На самоізоляції в ЗСУ знаходяться 453 людини. У 105 з них ізоляція закінчиться в найближчі три доби.

Раніше в ЗСУ зафіксували 20 нових випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: