Опублікували відеоінструкцію для тих, хто складатиме пробне ЗНО

Читать на русском
Відеоінструкція для ЗНО-2020. 15 червня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.
Фото - «Слово і діло».

Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію щодо безпечного проходження пробного тестування в умовах епідемії коронавірусу.

Відео опубліковано на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО-2020: зробимо тестування безпечнимУкраїнський центр оцінювання якості освіти

Як відомо, 15 червня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, 17 червня – з усіх інших навчальних предметів.

У відео співробітники УЦОЯО закликають учасників пробного тестування дотримуватися рекомендацій медиків та не наражати себе та інших на небезпеку, слідкувати за самопочуттям перед тестуванням, залишатися вдома за наявності симптомів ГРВІ.

Абітурієнтів просять не забувати користуватися засобами індивідуального захисту, дотримуватись правил соціального дистанціювання.

Нагадаємо, у понеділок, 25 травня, почалася реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Основна сесія проходитиме з 25 червня до 16 липня.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності оригіналу документа, за яким відбувалась реєстрація на пробне ЗНО, запрошення, а також обов’язкових засобів індивідуального захисту: маски або респіратора.

Раніше МОН планувало два можливі сценарії проведення ЗНО і, судячи з опублікованих дат, освітяни вирішили дотримуватися першого сценарію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: