До нового етапу пом'якшення карантину не готові Київ і п'ять областей – МОЗ

Читать на русском
Послаблення карантину з 1 червня. За критеріями МОЗ не готові пом'якшувати карантин п'ять областей і місто Київ.

П'ять областей України, а також столиця не готові до третього етапу послаблення карантину за критеріями Міністерства охорони здоров'я.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ у понеділок, 1 червня.

Україна переходить до наступного етапу послаблення карантину — ШмигальУ понеділок, 1 червня, Україна переходить до третього етапу послаблення карантину. Про це повідомив у Telegram прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Так, до чергового етапу послаблення карантину с 1 червня не готові: Київ, а також Волинська, Донецька, Львівська, Рівненська, Чернівецька області.

Всі області, крім Донецької, не відповідають критерію інцидентності, тобто кількість випадків коронавірусу за останні сім днів перевищує 12 осіб на 100 тисяч населення, сказано на сайті МОЗ.

Ще два критерії, за якими оцінювали готовність областей - завантаженість ліжок в закладах охорони здоров'я (повинна бути менше 50%) і охоплення тестуванням не нижче рівня інцидентності.

Як відомо, з 1 червня Україна перешла на наступний етап послаблення карантину. Відновлюється робота фітнес-центрів, басейнів, спортзалів. Також запускаються потяги.

Нагадаємо, в Україні на сьогодні зафіксували 24 012 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: