Водії блокували КПП на кордоні з Угорщиною

Читать на русском

На державному кордоні України з Угорщиною водії блокували роботу пункту пропуску Тиса. Про це повідомляє Держприкордонслужба в неділю, 31 травня.

На державному кордоні України з Угорщиною водії блокували роботу пункту пропуску Тиса.

Про це повідомляє Держприкордонслужба в неділю, 31 травня.

«У зв'язку з діями окремих осіб, які направляються на в'їзд в Україну і не пройшли відповідні види контролю, поки призупинено здійснення пропускних операцій в пункті пропуску Тиса на кордоні з Угорщиною», - йдеться в повідомленні.

У прикордонному відомстві зазначили, що з ранку «водії транспортних засобів унеможливили в'їзд і виїзд автомобілів через пункт пропуску».

«Їхні дії часом мають провокаційний характер, адже вони намагаються чинити тиск на контрольні служби... Для недопущення провокацій і порушення режиму в пункті пропуску залучені додаткові сили», - додали в Держприкордонслужбі.

КПП "Тиса" заблоковано. Водії мікроавтобусів перекрили проїздMukachevo Net

Пізніше стало відомо, що в Закарпатській області відновили пропускні операції через контрольний пункт пропуску Тиса на кордоні з Угорщиною, на місце виїхав голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, повідомив спікер ДПСУ Андрій Демченко.   За його словами, невдоволення людей, які заблокували в'їзд і виїзд в пункт пропуску, було пов'язано з оформленням окремих транспортних засобів, що перевозять в Україну товари та вантажі.   «Зараз ситуація, коли блокувалися під'їзди до пунктів пропуску, через що фактично було призупинено будь-які оформлення як на в'їзд, так і на виїзд, була локалізована. Пропускні операції в пункті пропуску поновилися», - сказав Демченко.   Також в ДПСУ повідомили, що учасники протесту намагалися провокувати прикордонників. Для недопущення провокацій на місце були відправлені додаткові сили прикордонної.

Раніше повідомлялося, що КПВВ на Донбасі переходять на літній режим роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: