В Японії уточнили інформацію щодо доплат туристам

Читать на русском
В Японії заявили, що не планували платити туристам за кожен день перебування в країні. Зараз тільки вивчається можливість розвивати внутрішній туризм з однією з туристичних компаній.

Влада Японії не планувала видавати мандрівникам з інших країн спеціальні ваучери на суму 185 доларів на день. Поки в країні тільки вивчають можливість співпраці з однією з туристичних компаній з питання внутрішнього туризму.

Про це повідомляє видання The Japan Times.

Туризм в умовах COVID-19: як в Україні пройде туристичний сезонЧерез кризу коронавірусу українці менше будуть їздить за кордон і відпочиватимуть вдома, відмітив експерт.

У ньому, зокрема, спростовують інформацію про те, що в Японії планували платити туристам по 185 доларів на день.

«Кампанія Go To Travel розглядається урядом Японії як ініціатива, щоб стимулювати внутрішній туризм в Японії після пандемії COVID-19, і що вона покриє тільки частину витрат на поїздки всередині країни», - йдеться в заяві японського агентства по туризму в Twitter.

Нагадаємо, раніше японські ЗМІ повідомили, що в Японії туристам будуть платити за кожен день перебування в країні. Йшлося про спеціальні ваучери на суму до 185 доларів на день.

Також повідомлялося, що в Японії скасували надзвичайний режим на тиждень раніше наміченого терміну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: