Японія буде платити туристам за кожен день перебування в країні

Читать на русском
Туристам в Японії будуть платити по 185 доларів за кожен день перебування в країні. Витратити гроші можна в магазинах, кафе і ресторанах.

Влада Японії для залучення туристів після зняття обмежень через пандемію планує платити до 185 доларів на день кожному іноземному туристу.

Про це повідомляє видання The Jakarta Post.

Відпочинок біля моря в Україні: як готуються до відкриття літнього сезону курортні містаСкадовськ знижує ціни, до Бердянська можна доїхати по новій трасі, з Очакова ходить комета до Кінбурнської коси.

Як повідомляється, на дану ініціативу в Японії вже виділили 1,35 трильйона ієн (12,5 мільярди доларів).

Таким чином японський уряд хоче відродити постраждалу через пандемію індустрію туризму, тим самим підтримавши економіку.

Так, іноземним мандрівникам видаватимуть субсидії в розмірі до 20 тисяч ієн (185 доларів) на день. Ця сума покриє приблизно половину витрат туристів під час їх перебування в Японії. Ваучери люди зможуть використовувати в магазинах, кафе, ресторанах.

Дана програма повинна запрацювати в кінці липня. Щоб отримати субсидії, туристам потрібно забронювати готель безпосередньо або за допомогою японських туристичних агентств.

Як пише видання, в квітні 31 японська компанія, пов'язана з готельним бізнесом, оголосила, що знаходиться на межі повного розорення.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Японії скасували надзвичайний режим.

Також повідомлялося, що на Кіпрі планують безкоштовно лікувати туристів, які підхоплять коронавірус на відпочинку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: