«Право на владу»: чи подорожчає світло через енергокризу в Україні

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1 плюс 1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії розмовлятимуть про енергокризу в Україні.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 22.30 на каналі «1+1» буде енергокриза та можливі шляхи її подолання. В Україні зупинили третину атомних енергоблоків. Більша частина тих, що працюють, на вимогу держави, обмежили виробництво електроенергії. Уряд накопичує борги в енергетиці, а споживачі наполохані чутками про нове підвищення тарифів.

Чи подорожчає електроенергія цьогоріч для побутових споживачів? Чи подужає тарифи промисловість? Що спричинило кризу в енергетиці та як знайти з неї вихід?

У дискусії візьмуть участь народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський; голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко; народний депутат від фракції «Слуга народу», голова Комітету Верховної ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус; народний депутат VIII скликання, співзасновниця громадського руху «Свої» Вікторія Войціцька, т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін; колишній міністр палива та енергетики України, голова Всеукраїнської енергетичної асамблеї Іван Плачков; голова Бюро комплексного аналізу та прогнозів Сергій Дяченко.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, що під час пандемії вартість електроенергії для промисловості в Європі стала меншою, ніж в Україні.

Також ми писали, що Верховна рада посилила державне регулювання безпеки використання ядерної енергії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: