Село на Закарпатті закрили на карантин через COVID-19

Читать на русском
Спалах коронавірусу на Закарпатті. Село Ворочево закрили на карантин. На виїзді встановили КПП.

Село Ворочево Перечинського району Закарпатської області закривають на карантин через спалах коронавірусу. На в'їзді та виїзді встановлені КПП.

Про це повідомляє Закарпатська ОДА в Facebook в неділю, 24 травня.

Названо області, яким ще заборонено пом'якшувати карантинНа сьогоднішній день до другого етапу пом'якшення карантину не готові дев'ять областей України.

«У 28 жителів села Ворочево Перечинського району підтверджений COVID-19, за даними Закарпатського обласного лабораторного центру. У зв'язку з цим в Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії з ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження, за яким в межах села Ворочево з 24 травня 2020 року встановлять карантинну зону і облаштують контрольно-пропускний пункт на в'їзді і виїзді», - сказано в повідомленні.

Село знаходиться в передмісті райцентру Перечин, тому тим жителям села, які працюють в установах охорони здоров'я, закладах, організаціях, інших об'єктах критичної інфраструктури, в селі, яке є приміським для районного центру Перечин, видадуть спеціальні перепустки для переміщення через КПП.

Також запланована дезінфекція в житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, а також доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій.

Нагадаємо, в Україні станом 24 травня виявили 20 986 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: