У ЗСУ зафіксували спалах коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України виявили спалах коронавірусної хвороби, за минулу добу було зареєстровано 14 нових випадків зараження, загалом хворіють 62 особи.

У Збройних силах України виявили спалах коронавірусної хвороби, за минулу добу було зареєстровано 14 нових випадків зараження, загалом хворіють 62 особи.

Про це інформує командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 07:00 24 травня у Збройних Силах України хворіє 62 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужала 91 особа та 2 летальних випадки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції, в тому числі самоізоляції, перебувають 259 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 40 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Чотири військовослужбовці Харківського гарнізону перебувають у ізоляторі військової частини. Ще вісім військовослужбовців Тернопільського гарнізону на даний час перебувають в ізольовані військової частини та найближчим часом будуть евакуйовані до Рівненського військового госпіталю», - повідомили у командуванні.

Повідомляється, що стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Також один військовослужбовець Житомирського гарнізону перебуває на стаціонарному лікувані у Національному військово-медичному клінічному центрі "ГВКГ". Стан пацієнта середньої важкості, отримує необхідне лікування.

Зазначається, що на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться один військовослужбовець (Київський гарнізон). Стан здоров'я пацієнта задовільний. Сиптоми захворювання відсутні.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок неділі, 24 травня, виявили 406 нових випадків коронавірусної хвороби, загалом з початку пандемії інфікувалися 20 986 осіб.

У світі за минулу добу від коронавірусної інфекції нового типу померли понад 5600 людей, всього зареєстровано понад п'ять мільйонів випадків зараження COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: