Авіакатастрофа в Пакистані: посольство перевіряє, чи були на борту українці

Читать на русском
Посольство України в Пакистані перевіряє інформацію щодо перебування громадян України на борту літака Пакистанських авіаліній, який зазнав аварії сьогодні поблизу Карачі.

Посольство України в Пакистані перевіряє інформацію щодо перебування громадян України на борту літака «Пакистанських авіаліній», який зазнав аварії сьогодні поблизу Карачі.

Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

«Сталася авіакатастрофа пасажирського літака А320 («Лахор-Карачі») «Міжнародних авіаліній Пакистану». За попередньою інформацією, 90 пасажирів (у тому числі члени екіпажу) загинули. Посольство перевіряє, чи не було на борту громадян України», – повідомив він.

Раніше сьогодні стало відомо, що у Пакистані розбився пасажирський літак Airbus 320 авіакомпанії Pakistan International Airlines.

Нагадаємо, Літак МАУ рейсу Тегеран-Київ був збитий вранці 8 січня відразу після вильоту з аеропорту столиці Ірану. Унаслідок трагедії загинули всі 176 осіб на борту.

Серед загиблих – 11 громадян України. Більшість жертв були громадянами Ірану й Канади.

На четвертий день після катастрофи Іран офіційно визнав, що літак МАУ збили його військові, які помилково прийняли його за ворожу ціль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: