У США внаслідок стрілянини в парку поранені п'ятеро людей

Читать на русском
Під час стрілянини, яка сталася ввечері в неділю, 10 травня, в парку міста Форт-Уерт (штат Техас, США), постраждали щонайменше п'ять осіб, двоє з них у критичному стані.

Під час стрілянини, яка сталася ввечері в неділю, 10 травня, в парку міста Форт-Уерт (штат Техас, США), постраждали щонайменше п'ять осіб, двоє з них у критичному стані.

Про це пише The New Yourk Times з посиланням на дані поліції.

За наявною інформацією, в момент події в парку знаходилися близько 600 осіб. Що послужило причиною стрілянини, а також чому в парку було стільки людей на даний момент, неясно.

«Ми заявляли, що всі повинні слідувати правилам. Ми намагаємося працювати з кожним. В кінцевому рахунку, у людей є вибір, і це саме той вибір, який вони зробили сьогодні ввечері», - заявив в ході прес-онференції представник поліції Бадді Кальзада.

Влада міста не обмежувала роботу муніципальних парків і полів для гольфу на тлі пандемії коронавірусу. Однак, як повідомляється на сайті місцевої адміністрації, при їх відвідуванні люди повинні дотримуватися правил соціального дистанціювання.

Раніше в американському місті Мілуокі (штат Вісконсін) на території адміністративного комплексу пивоварної компанії Molson Coors сталася стрілянина в результаті якої загинули семеро людей.

Також унаслідок стрілянини біля будівлі суду в місті Бриджпорт на сході США поранення дістали чотири особи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: