Стало відомо, коли відкриють КПВВ у Криму

Читать на русском
КПВВ на кордоні з Кримом будуть закриті до 22 червня. На окуповану територію можуть потрапити люди, зареєстровані там, а на материкову Україну – прописані за межами окупованої території.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Росією Кримом будуть закриті до 22 червня.

«Вчора Кабінет міністрів України оприлюднив постанову № 392 про адаптивний вихід з карантину, і відповідно до цієї постанови, внесені зміни до нормативних актів уряду, зокрема і в розпорядження №291, яким регламентується перетин адміністративного кордону і функціонування контрольних пунктів в'їзду-виїзду на кордоні з окупованим Кримом. І термін дії цього розпорядження продовжено до 22 червня», - розповів спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко, пише «Інтерфакс-Україна».

Денис ШмигальПрем'єр-міністр України
Шмигаль пообіцяв створити 500 тисяч робочих місць після завершення карантинуСказано 30 квітня 2020 р.Статус обіцянки: У процесі

Відповідно до цього розпорядження функціонування КПВВ на адмінкордоні з Кримом тимчасово припинено. На окуповану територію можуть потрапити люди, зареєстровані там, а на материкову Україну - люди, прописані за межами окупованої території.

Нагадаємо, з 22 травня в Україні розпочався другий етап зняття карантинних обмежень. Однак до цього можуть переходити лише 13 областей.

Раніше прикордонники пропустили десятки людей з непідконтрольних районів Донбасу.

Також з'явився список областей, яким рано пом'якшувати карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: