Кількість нових випадків коронавірусу в ЗСУ знову зросла

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано три нових випадки захворювання на коронавірус, загалом хворіють 48 осіб.

У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано три нових випадки захворювання на коронавірус, загалом хворіють 48 осіб.

Про це повідомляє пресслужба командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 07:00 22 травня в ЗСУ хворіє 48 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 85 осіб та 2 летальних випадки. На ізоляції перебуває 243 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 17 осіб. За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двоє військовослужбовців перебувають на стаціонарному лікуванні у Рівненському військовому госпіталі. Один працівників ЗС України (Чернівецька область) лікується вдома під наглядом медичної служби.

«Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 9:00 22 травня в Україні 20 148 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 594 летальних, 6 585 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 442 нових випадки.

Також відзначимо, за кордоном від коронавірусу одужали 73 українця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: