В уряді розповіли, коли дозволять роботу продуктових ярмарків

Читать на русском
Уряд зможе розглянути можливість проведення продуктових ярмарків із запровадженням наступних етапів пом'якшення карантину.

Уряд зможе розглянути можливість проведення продуктових ярмарків із запровадженням наступних етапів пом'якшення карантину. У Кабінеті міністрів вважають, що країна поки що не готова до таких послаблень.

Про це заявив голова уряду Денис Шмигаль, передає пресслужба відомства в середу, 20 травня.

Тарифи на проїзд в Україні та Європі: як відрізняються та чи зміняться ціни після карантинуВартість проїзду в громадському транспорті – питання політичного характеру. Однак є шанси, що тариф на проїзд навряд чи зміниться після карантину, вважає експерт.

За його словами, зараз в Україні дозволена робота продовольчих ринків. Втім, відкриття ярмарків й досі є неможливим через те, що вони є фактично масовими заходами.

«Питання продуктових ярмарків ми розглянемо, але це буде в одному з наступних етапів. МОЗ це питання поставить на відповідну етапність. Ми розглянемо це питання, коли до цього прийде час... коли Україна отримає таку можливість. Поки що, ви ж розумієте - це фактично масові заходи. Ярмарок - це збір великої кількості людей», - заявив Шмигаль.

Своєю чергою міністр охорони здоров'я Максим Степанов додав, що Україна поки 100% не готова до таких рішень.

«Коли ми говоримо про продуктовий ярмарок, ми маємо розуміти, що це неконтрольований процес. Тому зараз ми 100% не готові до таких речей», - додав Степанов.

Раніше в Кабміні назвали умови відновлення роботи транспорту.

Також нагадаємо, в Україні з 25 травня відкривають метро і дитсадки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: