Шмигаль назвав умову проведення ЗНО

Читать на русском
ЗНО у випускників шкіл у 2020 році відбудеться за умови, що епідеміологічна ситуація в Україні дозволить його проводити.

ЗНО у випускників шкіл у 2020 році відбудеться за умови, що епідеміологічна ситуація в Україні дозволить його проводити.

Про це в середу, 13 травня, заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.   На засіданні уряду він підтримав пропозицію міністерства освіти та науки провести ЗНО з 25 червня по 17 липня.

Регіони-лідери за результатами ЗНО: де живуть відмінники?Області, де живуть найуспішніші учні, не змінюються впродовж тривалих років, але кількість тих, хто складає тести на 200 балів, помітно зменшилася.
  «Поки план такий, але, звичайно, ми щотижня дивимося й аналізуємо, як ми рухаємося і міністерство охорони здоров'я дає свої висновки етапності і підтвердження тих чи інших дат», - сказав Шмигаль.   За словами прем'єра, за необхідності можливе зміщення дат проведення ЗНО.

«Треба розуміти, як ми будемо рухатися з розвитком епідемії», - заявив він.   Раніше виконувач обов'язків міністра Любомира Мандзій повідомила, що міністерство освіти і науки цього року планує провести зовнішнє незалежне оцінювання з 25 червня по 17 липня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: