Трамп закликав ВООЗ змінити своє ставлення до США

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що Всесвітня організація охорони здоров'я має поліпшити своє ставлення до Сполучених Штатів.

Президент США Дональд Трамп заявив, що Всесвітня організація охорони здоров'я має поліпшити своє ставлення до Сполучених Штатів. В іншому випадку США не буде відновлювати співпрацю з ВООЗ.

Про це повідомляє Reuters.

«Вони мають навести порядок. Вони мають зробити кращу роботу. Вони повинні бути набагато більш справедливими щодо інших країн, включно зі Сполученими Штатами, інакше ми більше не будемо з ними зв'язуватися», - заявив Трамп.

Нагадаємо, раніше Трамп опублікував листа до голови ВООЗ, в якому пригрозив назавжди позбавити фінансування організації. Президент США дав ВООЗ 30 днів на розв'язання внутрішніх проблем.

Відзначимо, в середині квітня США припинило фінансування ВООЗ. Як зазначив Трамп, таке рішення пов'язане з тим, що організація не впоралася зі своїм основним обов'язком і повинна нести відповідальність. За його словами, ВООЗ втратила величезну кількість часу, а також прикривала спалаху коронавірусу в Китаї.

Раніше в США почали нове розслідування проти Трампа.

Також нагадаємо, Трамп визначився з майбутнім послом США в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: