У СБУ назвали причину виклику активіста Стерненка

Читать на русском
СБУ в понеділок, 18 травня, викликала активіста Сергія Стерненка для проведення слідчих дій, які наразі не пов'язані з оголошенням йому про підозру.

СБУ в понеділок, 18 травня, викликала активіста Сергія Стерненка для проведення слідчих дій, які наразі не пов'язані з оголошенням йому про підозру.

Про це повідомила пресслужба СБУ у Telegram-каналі.

«Служба безпеки України повідомляє, що Сергія Стерненка викликано на 9:00 18 травня для проведення окремих слідчих та процесуальних дій, які наразі не пов’язані з оголошенням йому про підозру», – зазначили у пресслужбі.

У СБУ підкреслюють, що «активізація навколо цієї справи в інформаційному полі є нічим іншим, як свідомим намаганням загострити ситуацію в публічній площині та створити додаткові можливості для подальшого тиску на розслідування».

«Служба безпеки наголошує, що в розслідуванні «справи Стерненка» керується принципами законності, об’єктивності, справедливості та бажанням встановити істину, незалежно від настроїв та політичних вподобань всіх фігурантів розслідування», – зазначили у відомстві.

Раніше повідомлялося, що активіста Сергія Стерненка, який підозрюється у вбивстві людини в Одесі, викликають в СБУ.

Також стало відомо, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова впевнена, що одеському активісту Сергію Стерненку вручать повідомлення про підозру, але поки невідомо, за якою саме статтею Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на активіста Стерненка вперше здійснено напад 7 лютого 2018 року.

Вдруге в нього стріляли 1 травня 2018 року.

Останній напад відбувся 24 травня того ж року під будинком, в якому проживає Стерненко. Один з нападників загинув внаслідок оборони. Іншого – затримали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: