Червоний Хрест відправив чергову гумдопомогу на Донбас

Читать на русском
На окуповані території Донбасу пройшли 5 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою загальною вагою 84 тонни від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

На окуповані території Донбасу пройшли 5 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою загальною вагою 84 тонни від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

«15 травня, прикордонники Донецького загону оформили та пропустили через лінію розмежування п’ять автомобілів із гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста», - сказано у повідомленні.

Зазначається, щоб допомогти цивільним громадянам, які проживають на тимчасово окупованій території України і безпосередньо постраждали від агресії РФ, представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста направили їм гуманітарний вантаж.

«Автомобілі з продуктовими наборами та розприскувачами, загальною вагою 84 тонни, прослідували за маршрутом Київ-Донецьк через КПВВ «Новотроїцьке», - додається у повідомленні.

Раніше представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста направили 78 тонн гуманітарної допомоги жителям тимчасово окупованих територій України на Донбасі.

Нагадаємо, Червоний Хрест за два місяці передав Україні 172 тисячі засобів індивідуального захисту і медобладнання на 4,5 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: