Зведення штабу ООС: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Бойовики застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

З початку поточної доби, 14 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації сім разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Бойовики застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

«Об'єднані сили вжили необхідних заходів, в тому числі й вогневого впливу, для забезпечення повного контролю над ситуацією в районі проведення операції. Отримавши адекватну відповідь від наших підрозділів, противник припинив обстріли», - йдеться в повідомленні.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 травняСитуація на сході країни станом на 14 травня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За українським військовослужбовцям, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник вів вогонь неподалік Пєсков і двічі біля Авдіївки з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Захисників Верхньоторецька окупанти обстріляли з 82 мм мінометів і гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ неподалік Хутору Вільного ворог застосовував міномети 82-го калібру, а також станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

По околицях Орехово і Зайцевого російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«Втрат серед наших захисників в результаті ворожих обстрілів не було», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі понад 500 випадків коронавірусу.

Також відзначимо, Зеленський обговорив з президентом Австрії закон про банки та Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: