В Офісі генпрокурора повідомили подробиці обшуків на одеській митниці

Читать на русском
Правоохоронці затримали в.о. начальника відділу одного з митних постів Одеської митниці Держмитслужби під час одержання неправомірної вигоди.

Правоохоронці затримали в.о. начальника відділу одного з митних постів Одеської митниці Держмитслужби під час одержання неправомірної вигоди.

Про це інформує Офіс генпрокурора.

Повідомляється, що митники систематично вимагали та отримували «винагороду» за розмитнення контейнерів без створення штучних перешкод.

«... затримано в.о. начальника відділу одного з митних постів Одеської митниці Держмитслужби під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). За даними слідства, митники систематично вимагали та одержували «винагороду» за розмитнення контейнерів без створення штучних перешкод», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали посадовця митного поста під час одержання частини неправомірної вигоди в розмірі 1300 дол., додали в Офісі.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Крім того, перевіряється причетність до злочинів керівництва Одеської митниці.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України проводить слідчі дії щодо керівництва Одеської митниці у справі про корупцію.

Також в СБУ назвали причину обшуків у Верланова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: