В Україні з початку травня потонуло понад 20 осіб

Читать на русском
Рятувальники закликають на час карантину утриматися від прогулянок і риболовлі на плавзасобах, а також не дозволяти дітям відвідувати водойми.

З початку травня на водоймах України вже загинула 21 людина.

Про це повідомляє ДСНС в неділю, 10 травня.

«Схоже, що українці вже відкрили купальний сезон і, не дотримуючись карантинних рекомендацій, почали відвідувати водойми. Наслідки такого байдужого ставлення до власної безпеки не змусили себе чекати: тільки з початку травня вода вже забрала 21 життя», - йдеться в повідомленні.

Так, 8 травня в Чернігові в озері на очах у свідків потонув 17-річний юнак. Тіло хлопця, який перебував на дні водойми на відстані близько п'яти метрів від берега, дістали працівники Чернігівської міської рятувально-водолазної служби за допомогою спецзасобів.

У цей самий день у Вінниці, під час підводної риболовлі в гідрокостюмі на озері Гуральня, зник чоловік 1999 р.н.. - житель села Лаврівка Вінницького району. Рятувальникам поки не вдалося знайти його тіло.

Рятувальники закликають на час карантину утриматися від прогулянок і риболовлі на плавзасобах, а також не дозволяти дітям відвідувати водойми.

Раніше рятувальники розповіли, скільки снігу випало в Карпатах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: