У Житомирській області рятувальникам вдалося ліквідувати декілька вогнищ пожеж

Читать на русском
Станом на 12:00, 3 травня, в Овруцькому районі Житомирської області рятувальникам вдалося ліквідувати три вогнища пожежі.

Станом на 12:00, 3 травня, в Овруцькому районі Житомирської області рятувальникам вдалося ліквідувати три вогнища пожежі.

Про це повідомляє пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За інформацією рятувальників, осередки пожеж знаходилися поблизу трьох сіл.

«На території Овруцького лісництва ліквідовано 2 вогнища загоряння лісової підстилки поблизу села Первомайське (виникло 16.04) і села Дубовий Гай (виникло 29.04). Також ліквідовано загоряння лісової підстилки поблизу села Лучанка в Овруцькому районі на території Слобідського лісництва», - йдеться в повідомленні.

Нині рятувальники продовжують надавати допомогу працівникам лісових господарств у гасінні окремих осередків тління лісової підстилки, пнів і деревини.

«Всього до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 327 осіб та 62 одиниці техніки, з них від ДСНС 64 осіб особового складу та 22 одиниці техніки», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області під час підпалу сухої рослинності загинула жінка. За словами очевидців, бабуся вирішила спалити залишки сухої рослинності на власній присадибній ділянці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: