У Києві сталася пожежа в багатоквартирному будинку

Читать на русском
Інформація про пожежу надійшла о 18:23. Рятувальники встановили, що пожежа виникла в лазні квартири на 20-му поверсі 29-поверхового житлового будинку.

У Печерському районі Києва ввечері в суботу, 9 травня, сталася пожежа в багатоквартирному будинку по вулиці Драгомирова, 17.

Про це повідомляє столичне управління ДСНС в неділю, 10 травня.

Інформація про пожежу надійшла о 18:23. Рятувальники встановили, що пожежа виникла в лазні квартири на 20-му поверсі 29-поверхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів у будинку була включена система оповіщення про пожежу, тому майже всі жителі багатоповерхівки вийшли самостійно на вулицю.

«Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі та евакуації людей. О 19:12 пожежа на площі 20 кв. м була локалізована, а 19:17 ліквідовано. Під час гасіння пожежі було виведено на безпечну відстань чотири людини, які знаходилися в квартирі, де виникла пожежа», - йдеться в повідомленні.

На місці було залучено сім одиниць техніки та 30 осіб особового складу. Ніхто не постраждав. Причини загоряння встановлюються правоохоронцями.

Раніше повідомлялося, що пожежі в Чорнобилі знищили частину заповідника.

Також нагадаємо, в Житомирській області локалізували пожежі в декількох районах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: