Суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві Окуєвої

Читать на русском
Суд прийняв рішення про продовження запобіжного заходу Ігорю Редькіну, якого підозрюють у вбивстві військового медика Аміни Окуєвої.

Суд прийняв рішення про продовження запобіжного заходу Ігорю Редькіну, якого підозрюють у вбивстві військового медика Аміни Окуєвої.

Про це повідомляє Громадське.

За словами адвоката підозрюваного Юрій Реуса, суд вирішив задовольнити клопотання сторони обвинувачення і продовжив термін арешту Редькіна ще на 2 місяці. Захист планує оскаржити дане судове рішення.

Відзначається, що звинувачення підкреслювало ризик втечі підозрюваного, тиску на інших фігурантів і свідків справи, а також знищення речових доказів. Також прокурори нагадали, що слідство ще не встановило всіх причетних до вбивства, в тому числі осіб, чиї ДНК виявили на зброю.

При цьому адвокати Редькіна просили пом'якшити запобіжний захід, мотивуючи це тим, що нових доказів його причетності до вбивства слідство не надало. Захист також вважає сумнівною експертизу ДНК на зброю. Сам Редькін називає підозра у вбивстві Окуєвої безпідставним.

Раніше в МВС повідомили, що поліція затримала групу кілерів, яких підозрюють у вбивстві Аміни Окуєвої.

Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області під час збройного нападу на її автомобіль. Її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: