Суд залишив під вартою фігуранта в справі вбивства Окуєвої

Читать на русском
Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою Андрія Кравченка – члена групи Ігоря Редькіна, якого підозрюють у вбивстві військового медика Аміни Окуєвої.

Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою Андрія Кравченко – члена групи Ігоря Редькіна, якого підозрюють у вбивстві військового медика Аміни Окуєвої.

Як повідомляє «Громадське», захист підозрюваного просила звільнити Кравченка з-під варти.

Нагадаємо, за даними слідства, експертиза встановила, що кров вбивці, яка була знайдена на тілі вбитого бізнесмена Костянтина Хоруженка, збігається з ДНК підозрюваного.

Також прокурор зазначила, що зараз слідство перевіряє можливу роль Кравченка в убивстві Аміни Окуєвої, адже на зброю, яку знайшли неподалік місця вбивства медика, виявили три ДНК. Один із них, згідно з експертизою, належить Ігорю Редькіну, два інших – встановлюються.

Як відомо, у січні Святошинський районний суд Києва заарештував Кравченка як ще одного фігуранта з групи осіб, підозрюваних у причетності до вбивства військового медика Аміни Окуєвої.

У МВС повідомили, що поліція затримала групу кілерів, яких підозрюють у вбивстві Аміни Окуєвої.

Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області під час збройного нападу на її автомобіль. Її чоловік Адам Осмаєв зазнав поранень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: