У Дніпропетровській облраді заперечили спалах COVID-19

Читать на русском
У Дніпропетровській області за добу лабораторно підтвердили 27 нових випадків коронавірусної інфекції, загалом кількість хворих зросла до 651 особи.

У Дніпропетровській області за добу лабораторно підтвердили 27 нових випадків коронавірусної інфекції, загалом кількість хворих зросла до 651 особи.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

«13 нових випадків зафіксували у Дніпрі, 11 — у Кривому Розі, два — у Вільногірську. На COVID-19 захворів також мешканець Васильківського району», — заявили в ОДА.

За минулу добу Дніпропетровська область увійшла у трійку регіонів з найбільшою кількістю нових випадків COVID-19.

Голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник зазначив, що спалаху захворюваності в області немає, а приріст нових випадків зараження пов’язаний зі збільшенням кількості тестування.

«Переважна більшість хворих переносять хворобу без симптомів. Навіть пневмоній менше в цьому році, ніж в попередніх роках за відповідний період», — заявив він.

Нагадаємо, що коронавірус виявили у одного з працівників Дніпропетровської облдержадміністрації.

Як відомо, в Україні 13691 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 340 летальних, 2396 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 507 нових випадків.

На ранок четверга, 7 травня, у світі 3 755 341 інфікованих на COVID-19. Померлих від інфекції 263 831 осіб, одужали - 1 245 413 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: