У волинській психлікарні зафіксували спалах COVID-19

Читать на русском
В Олицькому відділенні Волинської обласної психіатричної лікарні зафіксували спалах коронавірусної хвороби після смерті пацієнтки, інфікованої COVID-19.

В Олицькому відділенні Волинської обласної психіатричної лікарні зафіксували спалах коронавірусної хвороби після смерті пацієнтки, інфікованої COVID-19.

Про це повідомляє Офіс омбудсмана України у Facebook.

Коронавірус був виявлений у 15 пацієнтів.

«Всім працівникам і пацієнтам, які перебували в контакті з першою хворою пацієнткою, забрали аналізи та провели тестування. За результатами аналізів виявлено 10 осіб персоналу та 5 пацієнтів, у яких підтверджено коронавірусне захворювання», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі контактні працівники перебувають в ізоляції. Тестування інших працівників та пацієнтів лікарні планують зробити 7 травня.

При цьому всіх працівників лікарні забезпечили захисними костюмами, масками й захисними щитками для медичного персоналу приймального відділення. Було передано 50 захисних костюмів з Луцька.

«Під час карантину нових пацієнтів не брали, нікого не виписували», - йдеться в повідомленні.

Раніше коронавірус виявили в райвідділі поліції на Волині.

Нагадаємо, в Україні 13184 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 327 летальних, 2097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

На ранок середи, 6 травня, загальна кількість померлих від інфекції, викликаної коронавірусом, у світі складає 257 239 осіб. Одужала 1 млн 198 тис. 832 людини.

Загалом у світі 3 млн 662 тис. 691 інфікованих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: