Киян попередили про відключення гарячої води

Читать на русском
З вівторка, 12 травня, в столиці стартують гідравлічні випробування тепломереж, киян попередили про припинення гарячого водопостачання на час випробувань.

З вівторка, 12 травня, в столиці стартують гідравлічні випробування тепломереж, киян попередили про припинення гарячого водопостачання на час випробувань.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації в п'ятницю, 8 травня.

У КМДА пояснили, що перевірку тепломереж проводитимуть у всіх районах столиці в рамках підготовки до опалювального сезону. Гідравлічні випробування триватимуть близько двох тижнів. На цей час відключатимуть відповідні теплові пункти, а подача гарячої води тимчасово припиниться.

«Ми розуміємо, що відсутність гарячої води - це дискомфорт і просимо вибачення у киян за це. Однак іншого способу підготовки мереж централізованої системи теплопостачання, яка працює в столиці, немає. Просимо з розумінням поставитися до цього кроку. Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» і його працівники максимально якісно та оперативно виконуватимуть ці роботи», - зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Раніше мер Віталій Кличко розповів, яким буде ослаблення карантину в Києві з 12 травня.

Також відзначимо, Кличко розповів, де в Києві працюють ринки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: