У Києві кількість хворих на коронавірус збільшилася ще на 24 людини

Читать на русском
У столиці кiлькiсть киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили коронавірус збільшилася на 24 людини. Серед них – 5 медиків.

У столиці кiлькiсть киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили коронавірус збільшилася на 24 людини. Серед них – 5 медиків.

Про це розповів на брифінгу мер Віталій Кличко.

Тести на коронавірус перед плановою операцією будуть робити безкоштовно – МОЗТести на COVID-19 будуть робити безкоштовно перед госпіталізацією або операцією, які дозволили в рамках послаблення карантину.

«На сьогодні в столиці вже 1675 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Померли в місті від цієї хвороби 29 людей. Захворіли: 11 жінок віком від 26 до 63 років; 11 чоловікiв віком від 30 до 64 років; 2 хлопчики – віком 12 і 13 років. За минулу добу в Києві одужали 11людей. Усього від коронавірусу вилікувалися в столиці 110 людей», - розповів він.

До лікарень столиці шпиталізували 8 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

За словами Кличка, число підтверджених випадків протягом останнього тижня – хвилеподібне.

«Воно то зменшується, то збільшується. Отже, загроза не відступила. І розслаблятися не можна. Я дуже сподіваюся, що сплеску не буде і ми зможемо запровадити перший етап послаблення обмежень», - пояснив мер.

Також Кличко сказав, що в Києві закриті на карантин два гуртожитки та два монастиря через спалах коронавірусної хвороби. Він нагадав, що установи, в яких фіксують випадки захворювання, закривають на карантин.

Нагадаємо, на ранок четверга, 7 травня, у світі 3 755 341 інфікованих на COVID-19. Померлих від інфекції 263 831 осіб, одужали - 1 245 413 людей.

В Україні зафіксовано 13 691 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: