До міськради Харкова прийшли з обшуками

Читать на русском
Правоохоронці проводять обшуки в Харківській міській раді у зв’язку з розслідуванням фактів заволодіння бюджетними коштами під час здійснення робіт з освітлення в місті Харкові.

Правоохоронці проводять обшуки у Харківській міській раді у зв’язку з розслідуванням фактів заволодіння бюджетними коштами під час здійснення робіт з освітлення в місті Харкові.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

«Прокуратурою області спільно зі слідчим управлінням ГУНП та працівниками Управління стратегічних розслідувань в Харківській області проводяться обшуки в департаментах Харківської міської ради, за місцем проживання їхніх керівників, комунальних підприємств та суб’єктів господарювання у зв’язку з розслідуванням фактів заволодіння бюджетними коштами під час здійснення робіт з освітлення у місті Харкові за договорами, укладеними на загальну суму понад 28 млн грн», — сказано у повідомленні.

Зазначається, що всього в цьому кримінальному провадженні одночасно проводиться понад 20 обшуків у різних регіонах країни. Наразі особам про підозру не повідомлялось, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, співробітники СБУ 7 травня, провели обшук у квартирі колишнього глави Державної податкової служби Сергія Верланова.

Згодом стало відомо, що обшуки СБУ у Верланова проходили в рамках розслідування справи про фінансування тероризму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: