Держприкордонслужба отримала захисні медзасоби від Євросоюзу

Читать на русском
Державна прикордонна служба України отримала партію захисних рукавичок та дезінфікуючих засобів, які передала Консультативна місія ЄС.

Державна прикордонна служба України отримала партію захисних рукавичок та дезінфікуючих засобів, які передала Консультативна місія ЄС.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Сьогодні Консультативна місія ЄС передала захисні рукавички та дезінфікуючі засоби Державній прикордонній службі України. Це лише перша частина пакету підтримки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час охорони державного кордону та, зокрема, при здійсненні процедур оформлення осіб, які перетинають кордон, прикордонники постійно контактують з громадянами, що підвищує ризик зараження коронавірусом. Тому, наразі така допомога вкрай необхідна охоронцям кордону.

«Дотримання запобіжних заходів та використання наданих засобів допоможе швидше перемогти цю недугу. Отримані захисні засоби будуть розподілені між персоналом, якому частіше доводиться їх використовувати у повсякденній діяльності. Дякуємо представникам Консультативної місії ЄС в Україні за підтримку!», - резюмували у ДПСУ.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу зафіксували 2 нові випадки захворювання серед співробітників Державної прикордонної служби. Всього на COVID-19 захворіло 20 прикордонників.

В Україні 13691 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 340 летальних, 2396 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 507 нових випадків.

На ранок четверга, 7 травня, у світі 3 755 341 інфікованих на COVID-19. Померлих від інфекції 263 831 осіб, одужали - 1 245 413 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: