Вбивство сина Соболєва: одного з підозрюваних залишили під вартою

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив під вартою одного з підозрюваних у вбивстві 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Київський апеляційний суд залишив під вартою одного з підозрюваних у вбивстві 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Про це повідомляє пресслужба суду.

У вівторок, 5 травня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на рішення Печерського районного суду від 25 березня 2020 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ Нацполіції і застосований стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в межах терміну досудового розслідування строком до 23 травня.

За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 25 березня залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту - без задоволення.

Раніше Офіс генерального прокурора повідомив про підозру ще одній особі в причетності до вбивства 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Нагадаємо, 1 грудня на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській у Києві відбувся замах на депутата В'ячеслава Соболєва. Невідомі розстріляли автомобіль Range Rover, в якому перебував Соболєв з сім'єю. Унаслідок обстрілу загинув його малолітній син.

Пізніше Шевченківський районний суд взяв під варту без права застави Андрія Лаврегу - підозрюваного в замаху на вбивство Соболєва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: