У МВС показали карабін, з якого ймовірно здійснили постріл в сина Соболєва

Читать на русском

Директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко показав карабін, з якого з високою ймовірністю був убитий трирічний син депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва.

Директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко показав карабін, з якого «з високою ймовірністю» був убитий трирічний син депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва.

Про це він написав у Faceboоk.

«Цей розібраний карабін на американській платформі AR у калібрі 7,62 мм із, схоже, недорогим китайским оптичним прицілом XD Precision скоро надійде для дослідження експертів Дндекц М.В.С. як та зброя, з якої з високою ймовірністю було зроблено фатальний постріл», — написав Шевченко.

Спікер МВС заявив, що за попередніми висновками фахівців, цю зброю важко назвати високоточною саме для снайперської стрільби.

«Схоже, організатори та виконавці не обтяжували себе пошуком коштовних знарядь злочину і ретельним плануванням, а просто взяли перше, що потрапило під руку», — написав він.

У вівторок, 3 грудня поліцейські повідомили про підозру двом затриманим за підозрою у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

Нагадаємо, 1 грудня в центрі Києва обстріляли позашляховик Range Rover. У результаті загинув трирічний хлопчик, який знаходився в салоні.

За кермом авто знаходився депутат Київської облради від БПП Солідарність, власник ресторану Маріо В’ячеслав Соболєв.

Загиблим виявився син депутата-ресторатора.

Замах стався, коли автомобіль пригальмував на світлофорі біля ресторану Маріо.

Поліція затримала двох ймовірних виконавців злочину 18 та 19 років і знайшла зброю, з якої стріляли.

Попередньо розглядають три основні версії замаху — сімейно-побутові проблеми, фінансово-господарська діяльність, а також минула професійна діяльність Соболєва.

За даними ЗМІ, поліція встановила особу замовника нападу на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва і готується до його затримання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: