Депутат Соболєв заявив про підготовку нового замаху на нього

Читать на русском
Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв, 3-річний син якого був убитий 1 грудня, заявив про підготовку нового замаху проти нього і його сім'ї.

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв, 3-річний син якого був убитий 1 грудня, заявив про підготовку нового замаху проти нього і його сім'ї.

Відповідне відеозвернення Соболєв опублікував у Facebook.

«За останні два тижні сталося багато подій. У мене з'явилася стовідсоткова інформація про новий підготовлюваний на мене і мою сім'ю замах. Ця ж інформація є і в поліції,» - написав депутат.

За словами Соболєва, водночас поліція міста Києва зняла на кілька днів охорону з нього і його рідних. Чоловікові це здалося дуже дивним.

«Нагадаю, що за попередні два місяці, поки кримінальна справа з розслідування вбивства мого сина була в цьому підрозділі, слідство не просунулося ні на крок», - додав чоловік.

Депутат також звернувся до президента України Володимира Зеленського як до батька дітей із проханням.

Нагадаємо, 1 грудня на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській у Києві відбувся замах на депутата В'ячеслава Соболєва. Невідомі розстріляли автомобіль Range Rover, в якому перебував Соболєв з сім'єю. Унаслідок обстрілу загинув його малолітній син.

Пізніше Шевченківський районний суд взяв під варту без права застави Андрія Лаврегу - підозрюваного в замаху на вбивство Соболєва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: