Синоптики розповіли, якою буде погода у вівторок

Читать на русском
Погода в Україні погіршиться, оголошено штормове попередження. Вдень, крім західних областей, грози, у східних, Сумській та Запорізькій областях місцями град і шквали.

В вівторок, 5 травня, погода в Україні погіршиться, оголошено штормове попередження, дощі та грози. Про це повідомляє УкрГідрометцентр.

Вдень в Україні, крім західних областей, грози, у східних, Сумській та Запорізькій областях місцями град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

У Києві через сильну зливу затопило декілька вулиць – відеоУ результаті сильної зливи з грозою на багатьох вулицях столиці утворилися потоки води. Так, затоплення спостерігалося на вулицях Чернігівській, Кудряшова та Богданівській.

Разом з тим, сьогодні у більшості районів південних, східних, Дніпропетровської та Кіровоградської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, у понеділок, 4 травня, в Києві затопило кілька вулиць через сильні зливи. В результаті сильної зливи з грозою на багатьох вулицях столиці утворилися потоки води.

Також відзначимо, синоптики дали прогноз погоди на поточний тиждень.

У більшості областей пройдуть сильні грози, місцями можливі зливи, град, а також сильний штормовий вітер.

Як відомо, на Закарпатті через негоду були знеструмлені понад 10 сіл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: