Поліція провела перевірку ресторанів Києва

Читать на русском
Правоохоронці зазначили, що виявити порушників їм допомогли соцмережі. Там кияни стали активно повідомляти про порушення ресторанами умов карантину.

Поліція Києва відзвітувала, що перевірила 204 закладів громадського харчування.

Як повідомили в пресслужба відомства, в Києві крім закладу нардепа Тищенка, працювали ще два ресторани.

Правоохоронці зазначили, що виявити порушників їм допомогли соцмережі. Там кияни стали активно повідомляти про порушення ресторанами умов карантину.

Ресторан нардепа Тищенка працює, незважаючи на карантин: реакція соцмережРесторан Велюр народного депутата від СН Миколи Тищенка приймає гостей, незважаючи на карантин.

«Співробітники поліції Києва вирішили перевірити зазначені об'єкти та нагадати їхнім власникам і співробітникам про адміністративну та кримінальну відповідальність», - йдеться в повідомленні.

У результаті при перевірці мобільні групи поліції виявили два ресторани-порушника - в Подільському і Шевченківському районах.

За даним фактом склали адміністративні протоколи за статтею 44-3, санкція якої передбачає 17-34 тисяч гривень штрафу. У поліції додали, що за весь час карантину склали тисячу двадцять вісім протоколів за цією статтею.

Нагадаємо, ресторан «Велюр» нардепа Миколи Тищенка потрапив у скандал після того, як журналісти BIHUS info зафіксували відвідувачів біля закладу та оприлюднили цю інформацію.

Ситуацію прокоментував сам Тищенко. Він повідомив, що ресторан закритий для обслуговування, в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: