Fitch погіршило прогноз рейтингів восьми банків України

Читать на русском
Міжнародне агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента на рівні B для восьми українських банків при цьому погіршивши прогнози їхніх рейтингів.

Міжнародне агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента на рівні «B» для восьми українських банків при цьому погіршивши прогнози їхніх рейтингів.

Відповідний звіт опубліковано на сайті агентства.

«У Fitch переглянули рейтинг перспектив для семи українських банків від «позитивного» до «стабільного» і підтвердили їх довгострокові рейтинги за замовчуванням для емітентів (IDR)», - йдеться у повідомленні.

Серед переліку постраждалих банків: Ощадбанк, Укрексімбанк, ПриватБанк, Укргазбанк (УГБ), Креді Агріколь, Банк Прокредитування, Правекс-Банк.

Зазначається, що Fitch також переглянуло прогнози щодо довгострокового рейтингу для ПУМБу від «стабільного» до «негативного», а довгостроковий рейтинг дефолту емітенту банків підтверджений на рівні «B».

Раніше Fitch Ratings погіршило прогноз щодо довгостроковго рейтингу України з позитивного до стабільного. Також агентство підтвердило рейтинг дефолту емітента на рівні B.

Також Fitch поліпшило прогноз зі зростання економіки України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: