ДБР завершило розслідування справи Пашинського

Читать на русском
Державне бюро розслідувань завершило слідство у справі екснардепа Сергія Пашинського, який влаштував стрілянину з потерпілим в грудні 2016 року.

Державне бюро розслідувань завершило слідство у справі екснардепа Сергія Пашинського, який влаштував стрілянину з потерпілим в грудні 2016 року.

Про це повідомляє сайт ДБР у вівторок, 28 квітня.

За даними слідства, 31 грудня 2016 під час час конфлікту за участю Пашинського він вистрілив із пістолету марки Glock 19, в результаті чого був поранений чоловік. Потерпілий отримав вогнепальний осколковий перелом стегнової кістки лівої ноги. Пошкодження були кваліфіковані як тяжкі, після них настала інвалідність.

«Стороні захисту повідомили про завершення досудового розслідування та надано доступ до його матеріалів. Після виконання вимог, передбачених статтею 290 КПК України, обвинувальний акт буде направлений до суду. У разі доведення провини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з середини грудня Пашинський перебував під домашнім арештом у справі про стрілянину. Його затримали в жовтні, Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Раніше НАБУ проводило обшук у експомічника Пашинського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: