Пашинського відпустили під домашній арешт

Читать на русском
Адвокати Пашинського успішно оскаржили рішення Печерського райсуду Києва від 29 листопада про продовження запобіжного заходу до 29 січня 2020 року.

Київський апеляційний суд відпустив колишнього депутата Верховної ради Сергія Пашинського під цілодобовий домашній арешт. Відповідне рішення оголосив суддя Віктор Глиняний.

Про судове рішення повідомив адвокат колишнього нардепа Андрій Федур телеканалу «Прямий».

Під час судового засідання адвокат заявив, що вважає підозру Пашинському необгрунтованою і незаконною. Федур зазначив, що інциденту, в якому підозрюється Сергій Пашинський невдовзі виповниться три роки, і додав, що не бачить в його діях складу злочину.

Згідно з рішенням суду Пашинський зобов'язаний носити електронний браслет, здати паспорт для поїздки за кордон, не контактувати зі свідками і прибувати на першу вимогу. Під домашнім арештом екснардеп пробуде до 3 лютого 2020 року.

Пашинського заарештували на два місяці: що пишуть в соцмережахСергія Пашинського заарештували до 4 грудня за стрілянину, яка сталася 31 грудня 2016 року.

Як повідомлялось, 7 жовтня Печерський районний суд Києва взяв під варту колишнього народного депутата Сергія Пашинського. Наприкінці листопада Печерський райсуд продовжили арешт на 60 днів.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 року в Київській області стався словесний конфлікт між Пашинським і громадянином. Під час конфлікту Пашинський дістав пістолет марки Glock 19 і вистрілив чоловікові в ліву ногу. Чоловік внаслідок пострілу зазнав тілесних ушкоджень у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги. Колишньому нардепу інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження.

Раніше, Сергій Пашинський дав свідчення про розстріли на Майдані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: